У Зеленського хочуть переформатувати Кабмін — ЗМІ

24 грудня 11:44

Для початку змінять кількох міністрів, але в ОП не проти розпустити весь уряд.

 

Офіс президента Зеленського незадоволений діяльністю Кабінету міністрів, тому найближчим часом уряд очікує переформатування, пише Telegram-канал "УП. Off the record".

"В Офісі президента досить критично налаштовані щодо діяльності уряду. Тож у найближчі тижні Зеленський визначиться, яких саме міністрів попросять на вихід", - йдеться в повідомленні.

За словами джерел видання "Українська правда", є кілька варіантів пере форматування уряду, як от заміна двох-трьох міністрів, однак остаточне рішення прийматиме президент. При цьому в ОП не проти змінити весь склад Кабміну, однак проблема полягає у відсутності заміни чинним міністрам.

"Не питання звільнити - питання, хто прийде далі робити роботу. Фахових і незаплямованих людей в країні не залишилося", - розводить руками один із високопоставлених співрозмовників УП.

Зазначимо, що українці незадоволені низкою міністрів та зупинкою певних реформ, а прем'єр Гончарук нещодавно заявив, що не може справитись з завданням щодо виконання бюджету через "підставу попереднього уряду".