У штабі Гриценка знайшли прослушку

06 лютого 11:49

Про це повідомив у Верховній Раді голова штабу.

 

Голова виборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що у штабі Гриценка знайшли пристрої для прослуховування. Про це він сказав на засіданні Верховної Ради 6 лютого і продемонстрував пять таких пристроїв з дротами.

"Хочу показати журналістам на камери оці 5 пристроїв, які були знайдені у штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Це пускові пристрої, які запускають відео чи аудіозапис. Ці пристрої можуть бути і в цьому приміщені", - заявив Чумак.

Він закликав штаби усіх кандидатів у президенти перевірити "уважно все навколо". При цьому він виключив з переліку діючого президента, бо "його охороняє купа спеціальних служб, які все перевіряють".

"У мене величезний сумнів, що це може поставити якась приватна правоохоронна структура. Думаю, що без втручання держави тут не обійшлося", - сказав депутат.

Нагадаємо, що 28 листопада в Одесі напали на Анатолія Гриценка під час його візиту на радіо. Інцидент стався перед входом в офісний центр, де знаходиться SHARK Radio. Невідомі в масках спочатку перегородили Гриценку вхід, а потім напали на членів команди політика, які його супроводжували.

Лідер "Громадянської позиції" вважає, що за цим нападом стоїть влада та Служба безпеки України. Схожі випадки, але не такі брутальні, вже траплялися у Харкові, Дніпрі, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому та в інших містах. В Одесі під час цього інциденту поліція була абсолютно безпорадна, зазначив Гриценко.