У НАБУ повідомили про розслідування щодо заступника голови АП

13 червня 11:25

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Олексій Філатов не вносить в декларації свою фактичну дружину - засновницю юридичної компанії.

 

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) з 15 лютого 2018 року проводять досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення заступника глави адміністрації президента України. Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", мова йде про заступника голови АПУ Олексія Філатова.

"Всі матеріали та звернення з цієї теми, які надійшли після 15 лютого, долучаються до матеріалів зазначеного кримінального провадження з метою їх перевірки в межах досудового розслідування за зазначеним фактом, про що заявникам повідомляється у письмовому вигляді", - повідомила прес-служба Бюро.

Раніше в ЗМІ повідомили про те, що Олексій Філатов не вносить в електронні декларації свою фактичну дружину - засновницю юридичної компанії AEQUO Ганну Бабич та їхнього 10-місячного сина. Журналістам вдалося з'ясувати, що компанія була заснована незабаром після призначення Філатова на посаду заступника глави АПУ і отримала низку вигідних контрактів, пов'язаних, зокрема, із захистом інтересів НАК "Нафтогаз України".