У Кривому Розі на полігоні стався вибух, постраждали троє військових

05 квiтня 12:05

Зараз постраждалі перебувають у лікарні.

 

У Кривому Розі на полігоні 17-ї окремої танкової бригади в четвер вранці в результаті вибуху троє військовослужбовців Національної Гвардії отримали поранення.

"У Кривому Розі на полігоні 17-ї окремої танкової бригади під час заходів з бойової підготовки підрозділів Національної гвардії України, в результаті вибуху невстановленого предмета постраждали троє військовослужбовців Національної гвардії України. Постраждалі госпіталізовані", - повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

У повідомленні наголошується, що за даним фактом оперативним командуванням "Схід" розпочато службову перевірку.

У свою чергу місцеве видання "Первый городской" пише, що інцидент стався о 8:40 ранку. За інформацією видання, на полігоні проходили навчання, а військові підірвалися на гранатах, які у них були при собі для проведення тренування.

Нагадаємо, що 13 березня один військовослужбовець загинув і ще сім постраждали в результаті пожежі, що виникла на 235-му загальновійськовому полігоні у Миколаївській області. Пожежа виникла внаслідок порушення правил безпеки при використанні печі в нічний час, внаслідок чого згорів одна намет.