У Криму розстріляно мера Сімеїза Кирила Костенка

26 лютого 10:06

У вівторок біля свого будинку з автомата було розстріляно автівку мера Сімеїза Кирила Костенка. Чиновник загинув на місці.

 

Вранці 26 лютого мера Сімеїза Кирила Костенка розстріляли невідомі. "26 лютого о 9.00 у чергову частину Кримського главку міліції надійшла інформація про те, біля одного з будинків на вулиці Зоряній у Сімеїзі виявлено труп місцевого жителя 1972 року народження з ознаками насильницької смерті, за попередніми даними з вогнепальним пораненням".

У правоохоронних органах повідомили, що розстрілювали авто з автомата, у лобове скло автомобіля Костенка було випущено чотири кулі. Він загинув на місці. На даний момент на місці працюють ялтинські правоохоронці, туди ж виїхало керівництво кримського главку МВС", - повідомила начальник сектору зі зв'язків із громадськістю управління МВС у Криму Ольга Кондрашова.

Нагадаємо, 28 липня 2011 року Сімеїзський селищний голова Кирило Костенко був затриманий разом з депутатом селищної ради Тимуром Шемшединовим за підозрою в отриманні хабара в сумі 400 тисяч гривень. Пізніше відділ зв'язків із громадськістю кримського Главку МВС повідомив, що депутат Сімеїза за попередньою змовою з головою селищної ради вимагали хабар у сумі 100 тис. дол. США від директорів приватних підприємств.

11 серпня 2011 року слідче управління прокуратури Криму випустило на свободу раніше затриманого селищного голову Сімеїза Костенка, навіть не спробувавши домогтися обрання запобіжного заходу. !zn

Читайте також:

Мер Сімеїза попався на хабарі в 400 тисяч

Мера Орджонікідзе посадили на 5 років

Колишній заступник мера Алупки за 17 соток отримав 7 років

Мер Немирова відбувся штрафом за збитого співробітника СБУ