Тюремники спростували інформацію про етапування Тимошенко

29 грудня 18:53

Помічник голови Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко сумнівається в переведенні в ніч із 29 на 30 грудня колишнього прем'єра Юлії Тимошенко з Лук’янівського СІЗО в колонію для відбування покарання. Про це він повідомив "Українським Новинам".

 

"У мене такої інформації офіційної немає. Сьогодні робочий день для ізолятора закінчився, тому етапування, я думаю, сьогодні не буде", - сказав він.

З його слів, якби етапування Тимошенко було призначене на ніч із 29 на 30 грудня, він би про це знав. "Швидше так, ніж ні", - відповів Андрушко на питання, чи виключене етапування екс-прем'єра сьогодні вночі.

Раніше джерело "Українських новин" повідомило, що Ю.Тимошенко етапують сьогодні вночі. З його слів, медики констатували стан здоров'я екс-прем'єра, що не дозволяє робити переведення в колонію, однак їм було дане доручення ліквідувати відповідну довідку.

До цього в ЗМІ з'явилася інформація, що Ю.Тимошенко готуються етапувати ув Качанівську жіночу колонію № 54 у Харкові. Пенітенціарна служба також спростувала ці чутки.