Тут зарплати по $ 5000 в конвертах — виключена з фракції Скороход розкритикувала "Слугу народу"

15 листопада 14:38

Депутат заперечує всі звинувачення голови фракції на її адресу.

 

Виключена в п'ятницю вранці з фракції "Слуга народу" депутат Анна Скороход заявила, що депутати фракції нібито отримують по $ 5 тисяч в конвертах.

"Які хабарі, хлопці? Мені розповіли, що я пропонувала за $ 3000. Тут зарплати по $ 5000 в конвертах. А ви говорите по 3000 за рішення в комітеті. Ви самі бачили і були зафіксовані випадки передачі конвертів і всього іншого. Ви самі все це знаєте", - прокоментувала в кулуарах Верховної Ради депутат звинувачення голови фракції Давида Арахамии в тому, що вона нібито пропонувала хабара, пише "Українська правда".

Нагадаємо, 15 листопада фракція "Слуга народу" вирішила виключити Анну Скороход. Під час засідання Ради, 14 листопада, Анна Скороход заявила про те, що після того, як вона проголосувала проти відкриття земельного ринку і відстоювала в Раді держвласність ГТС, її чоловіка затримали за дорученням одного із заступників голови Офісу президента і заступника генпрокурора Віталія Каська. Зазначимо, що Алякіна пов'язують з російським підприємцем Павлом Фуксом. Після виступу Скороход, Арахамія звинуватив її в пропонуванні депутатам хабара.

У ГПУ повідомили, що Національна поліція затримала чоловіка депутата Ганни Скороход Олексія Алякіна, оскільки він є громадянином Російської Федерації і знаходиться в міжнародному розшуку за підозрою в шахрайстві в особливо великих розмірах.