Труханов пропустив засідання суду на лікарняному ліжку

23 листопада 00:50

Суд переніс на 9 грудня розгляд справи Труханова.

 

Мер Одеси Геннадій Труханов пропустив засідання суду, де має розглядатися справа проти мера. Як повідомили в прес-службі міськради Одеси, Труханов був госпіталізований в державну лікарню 21 листопада, де йому провели оперативне втручання.

В САП підтвердили, що 22 листопада засідання Вищого антикорупційного суду по справі одеського міського голови не відбулося через неявку Труханова. Засідання перенесли на 9 грудня.

Сам Труханов пояснив на своїй сторінці в Facebook причину своєї неявки в суд. За його словами, через надмірні фізичні навантаження йому провели операцію.

"Надмірні заняття спортом дали свій результат, на жаль, негативний. Мені довелося прислухатися до думки лікарів і негайно зробити певні медичні процедури. Все добре", – заявив Труханов.

Він подякував медперсоналу за професіоналізм і пообіцяв вийти на роботу в понеділок, 25 листопада.

Нагадаємо, що 6 листопада на засіданні прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури виголосив обвинувальний акт відносно Труханова.

Детальніше про плани влади щодо усунення Труханова читайте у статті Ніни Перстневої "Сицилійський захист, або Які фігури рухають владу в Одесі?" у свіжому випуску тижневика "Дзеркало тижня. Україна".