Трамп назвав спікерку Палати представників "божевільною"

19 листопада 17:12

Глава Білого дому вважає, що лідерка демократів у Палаті не хоче ризикувати і тому оголосила про початок імпічменту.

 

Президент США Дональд Трамп в черговий раз звинуватив спікерек Палати представників демократку Ненсі Пелосі, яка оголосила про початок процедури імпічменту американського лідера. На цей раз Трамп звинуватив Пелосі в бажанні "змінити систему голосування" після того, як вона назвала його відносини з Україною зловживанням владою.

"Іншими словами, вона думає, що я збираюся перемогти, і не хоче ризикувати, даючи виборцям вирішувати. Як і Ел Грін, вона хоче змінити нашу систему голосування", - твітнуі Трамп.

Вау, вона божевільна. Твитнуть Поделиться

Nancy Pelosi just stated that "it is dangerous to let the voters decide Trump's fate." @FoxNews In other words, she thinks I'm going to win and doesn't want to take a chance on letting the voters decide. Like Al Green, she wants to change our voting system. Wow, she's CRAZY!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2019

Зазначимо, соціологічне дослідження серед молоді показало, що більшість американців у віці до 30 років хочуть, щоб президенту США Дональду Трампу ооголосили імпічмент і виселили з Білого дому.

Нове опитування Гарвардського інституту політики виявило, що 52% молодих американців і 58% потенційних виборців до 30 років хочуть імпічменту Трампа.

Тільки 28% ймовірних виборців вважають інакше.

24 вересня, спікер Палати Представників Ненсі Пелосі повідомила про початок процедури імпічменту.

31 жовтня Палата Представників проголосувала за процедуру імпічменту, визначивши порядок публічних слухань, допиту свідків, права й обов'язки учасників процесу.

13 листопада, в нижній палаті Конгресу США почалися публічні слухання у справі про імпічмент. Першими свідчення давали тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор і заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент, який курирує адміністративну політику в блоці східноєвропейських країн, включаючи Україну.

Докладніше читайте в статті Олександра Хари "Імпічмент. Майже офіційно" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".