Супрун розповіла, що обговорювала на зустрічі в Офісі президента

14 серпня 13:15

Зустріч в ОП відбулася минулої неділі.

 

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун повідомила, що під час зустрічі в Офісі президента України вона обговорила подальші шляхи реформування системи охорони здоров'я. Вона також відповіла на питання, про потенційних кандидатів на посаду голови Міністерства охорони здоров'я України.

"Були зустрічі з людьми з ОП. Ми обговорюємо ідею, щоб трансформація (системи охорони здоров'я – ред.) і далі тривала. І це найважливіше, і це становить велику частину змісту наших розмов, що робити, щоб і далі тривало (реформування – ред.)", - розповіла Супрун журналістам перед засіданням Кабінету міністрів.

За словами в. о. міністра, зустріч в Офісі президента відбулася у неділю, 11 серпня.

Супрун додала, що "велика кількість українців чекають наступного етапу трансформації, щоб вже на рівні лікарень та спеціалізованої медицини були зміни такі ж позитивні, як на рівні первинної медичної допомоги".

Відповідаючи на питання про потенційних кандидатів на посаду глави МОЗ у команді Володимира Зеленського, Уляна Супрун зазначила, що "в Україні є багато розумних і талановитих людей, які можуть продовжити трансформацію, багато з них навіть працювали зі мною в МОЗ моїми заступниками".

"В команді Зеленського, в офісі президента є люди, які займалися іншими сферами, я не коментуватиму їх можливості. Найважливіше, щоб трансформація тривала", - додала в.о. міністра охорони здоров'я.

Раніше у соцмережі Facebook запустили флешмоб #Улянувміністри на підтримку виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, яка у вересні разом із усіма іншими членами Кабінету міністрів піде у відставку у зв'язку з виборами нової Верховної Ради.

Зазначимо, що нещодавно у партії "Слуга народу" заявили, що розглядають на посаду міністра охорони здоров'я засновника приватної клініки "Борис" Михайла Радуцького. Щоправда згодом сам Радуцький заперечив ці чутки.