Справу Пукача продовжать розглядати 17 листопада

14 листопада 18:02

Печерський районний суд Києва переніс розгляд кримінальної справи проти колишнього начальника департаменту зовнішньої розвідки Олексія Пукача за звинуваченням у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе на 17 листопада. Про це повідомила адвокат вдови журналіста Мирослави Валентина Теличенко. Суд продовжить слухання справи о 10:30.

 

Вона повідомила, що на засіданні в п'ятницю тривало усунення суперечностей у показаннях підсудного на досудовому та судовому слідствах.

"Далі продовжували зачитувати протокол допиту Пукача і ставити питання про окремі деталі його свідчень", - сказала адвокат.

За її прогнозом, цій процедурі буде присвячено ще одне засідання.

Як повідомлялося, досудовим слідством було встановлено, що О. Пукач, виконуючи накази і вказівки тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка та інших посадових осіб, 17 вересня 2000 скоїв вбивство Г. Гонгадзе.

О. Пукач тривалий час знаходився в розшуку, в липні 2009 року він був затриманий і відтоді перебуває під вартою. 24 жовтня Печерський районний суд Києва розпочав оголошення протоколів його допиту, щоб усунути всі протиріччя.