Сьогодні Рада розгляне в повторному другому читанні законопроект про житлово-комунальні послуги

08 листопада 09:27

Також депутати планують ратифікувати кілька міжнародних угод.

 

У середу, 8 листопада, Верховна Рада розгляне у другому читанні законопроект №1581-д о житлово-комунальні послуги, який був ухвалений за основу в лютому 2016 року. У травні Рада пробувала прийняти закон в цілому, але тоді депутати не підтримали закон і він був відправлений на повторне друге читання.

У плані роботи Ради на сьогодні також ратифікація угоди з Європейським інвестиційним банком щодо проекту "Вища освіта України", а також документ про приєднання України до Регіональної конвенції про пан-євро-середземноморських преференційних правилах походження.

У тому числі депутати повинні ратифікувати угоду про заохочення та захист інвестицій між Україною і Фондом міжнародного розвитку ОПЕК і законопроект про приєднання України до статуту Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії.

Крім того, депутати спробують уточнити деякі положення в законі "Про фізичну культуру і спорт".

У другій половині дня народні обранці працюватимуть у депутатських групах, комітетах і фракціях.

Зазначимо, що вчора, 7 листопада, Верховна Рада відхилила проект постанови про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Проект постанови №5041 підтримав лише 31 депутат. Цей проект був зареєстрований ще в 2016 році і став актуальним після затримання сина Авакова за підозрою у продажі Національній гвардії неякісних рюкзаків за завищеними цінами.