Сивохо в РНБО відповідатиме за гуманітарну реінтеграцію Донбасу

22 жовтня 15:00

За словами Сивохо, питання мирного Донбасу з порядку денного не знято. Залишається питання про способи досягнення миру.

 

Новопризначений радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Сергій Сивохо займатиметься питаннями гуманітарної політики реінтеграції Донбасу.

"Всім величезне спасибі за увагу до мене і до теми Донбасу. Розумію, що болить, що немає простих рішень і всі вже втомилися чекати і сподіватися на краще. Відразу хочу наголосити, що я відповідатиму тільки за гуманітарну політику, за роботу з людьми і сенсами", - пише він у своєму у своєму Facebook.

За словами Сивохо, "питання мирного Донбасу з порядку денного не зняте" і буде вирішено. Як саме, радник секретаря РНБО не уточнив, але зазначив, що в його роботі йому допомагатиме велика й цілеспрямована команда.

"Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, зокрема в головах. Я пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Скоро ви всі побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати. А поки давайте об'єднувати зусилля в ім'я Донбасу, Криму і України", - додав Сивохо.

Нагадаємо, Сергій Сивохо балотувався до Верховної Ради як мажоритарник по округу №49 (Дружківка, Костянтинівка) від партії "Слуга народу", але став лише третім після Валерія Гнатенка (ОПЗЖ) і Бориса Колеснікова ("Оппоблок").

Сивохо закінчив Донецький інститут підприємництва за спеціальністю "менеджмент організацій" і металургійний факультет Донецького політехнічного інституту. Працював креативним продюсером ТОВ "Квартал 95", був творчим директором Української телерадіокомпанії.