Шулявська розв'язка отримала найгірше проектне рішення — Вавриш

14 липня 12:42

Проштовхується відверте убозтво.

 

Повсюдні протести на адресу забудовників - це вже вияв нариву. Місто не створило й не закріпило на своєму рівні погоджених правил, які б стали суспільним договором киян, влади та бізнесу. Воно, як і раніше, працює у форматі закритого прийняття рішень, провокуючи невдоволення громадян. Візьміть Шулявську розв'язку, де громадяни тричі, збираючи понад 10 тисяч підписів під петиціями, аргументовано сигналізували: "Віталію Володимировичу, зупиніться, ви протягуєте найгірше проєктне рішення". І мер тричі чи чотири рази скликає нараду, куди приходять його "посіпаки" на кшталт Густєлєва і з розумним виглядом відкочують місто в огидний совок.

Про це в інтерв'ю для DT.UA заявив Андрій Вавриш, консультант президента Зеленського з розвитку Києва.

"Я чудово розумію, як приймаються рішення в місті. І, коли зовсім чесно, то мені вже наплювати на ці десять відсотків, які вони покладуть у кишеню з проєкту. Але не наплювати - з якого проєкту! А проштовхується відверте убозтво", - підкреслив консультант.

Детальніше про ситуацію у київській міській владі читайте в матеріалі Інни Ведернікової "Київ: переділ чи перебудова?" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".