Шуляк призначена замість Верещук представником Кабміну в Раді

15 листопада 22:10

Верещук склала повноваження представника Кабміну через позицію щодо голосування за законопроект про землю.

 

Кабінет міністрів України затвердив народного депутата з фракції "Слуга народу" Олену Шуляк своїм представником у Верховній Раді.

Про це повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні (15 листопада, - ред.) ввечері на своєму засіданні уряд затвердив нового представника Кабінету міністрів у Верховній Раді. Олена Шуляк буде відповідати за комунікацію уряду і парламенту", - зазначила депутат.

Раніше повідомлялося про те, що депутат з фракції "Слуги народу" Ірина Верещук склала повноваження представника Кабінету міністрів України у Верховній Раді.

Верещук публічно не підтримала законопроект "Про обіг земель сільськогосподарського призначення". Верещук заявляла, що вважає всі внесені до парламенту законопроекти, які стосуються земельної реформи "недопрацьованими і такими, які не можна приймати навіть у першому читанні".

Ірина Верещук була призначена на посаду урядового представника до парламенту 4 вересня. До того, як стати депутатом Верещук була заступником голови Жовківської райдержадміністрації на Львівщині, міським головою міста Рава-Руська Жовківського району (2010-2015 рр..). З 2016 року – президент "Міжнародного Центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".