СБУ чекає Савченко на допит 15 березня

13 березня 14:31

Сьогодні Савченко на допит у справі Рубана до СБУ не прийшла. Наступна дата - 15 березня.

 

Служба безпеки України чекає народного депутата Надію Савченко на допит у четвер, 15 березня.

"Сьогодні Савченко не прийшла, ми чекаємо її в четвер", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в СБУ.

Раніше СБУ повідомляла, що повістки про виклик на допит Савченко на 13 і 15 березня були передані в апарат Верховної Ради 12 березня.

У той же час Савченко стверджує, що не отримувала повістку про виклик на допит в СБУ у справі керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, але обіцяє прибути на допит у разі особистого оповіщення.

"Офіційної повістки про виклик на допит мене як свідка у справі Володимира Рубана... особисто я не отримувала. Засоби масової інформації не є офіційним і надійним джерелом оповіщення... У разі наміру проведення з моєю участю слідчих дій, прошу передати мені наручно (на руки) виклик на допит як свідка до Служби безпеки України, після чого в установлений законом України триденний термін... я прибуду на допит до СБУ", - повідомила Савченко в листі на ім'я голови СБУ Василя Грицака.

Савченко зазначила, що з 12 до 16 березня вона переуватиме "із запланованою робочою поїздкою до Європейського парламенту в Страсбурзі, де тривають парламентські сесії ЄС".