Савченко готова стати президентом, якщо потрібно

27 травня 11:09

"Якщо треба, щоб я була президентом - добре, я буду президентом".

 

Савченко розповіла, що має намір робити далі

Звільнена Надія Савченкомає намір "віддати всі свої сили" для захисту України, чи то на фронті, чи в мирному оточенні, заявила вона на першій прес-конференції після повернення на батьківщину в п'ятницю, 27 травня.

"Чим я планую займатися в Україні? Я вам скажу так. Я люблю свою роботу - літати. І я б хотіла літати. Але для України я буду робити те і там, де буду корисною. Мені все одно, де я буду захищати Україну. Якщо я знаю, що зможу більше зробити тут - буду робити це тут.... Якщо на полі бою - я піду і буду стояти в перших рядах. Якщо я потрібна тут, то я докладу всіх зусиль тут"... - сказала Савченко.

"Якщо треба, щоб я була президентом - добре, я буду президентом", - відповіла вона на пряме запитання. Однак Савченко також зазначила, що "не вірить, що у нас люди навчилися голосувати не за гречку".

"Я не хочу (ставати президентом - ред). Я люблю літати і хочу літати. Але якщо треба, то я буду президентом і ким завгодно", - резюмувала Савченко.

Також народний депутат підтвердила, що "обов'язково піде на роботу в Раду" і першим ділом зніме з трибуни плакат зі своїм зображенням. Вона також підтвердила, що має намір працювати в профільному комітеті ВР з питань національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, Надія Савченко повернулася в Україну у середу, 25 травня. В цей же день відбулося звільнення полонених російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Президенти України та Росії підписали укази про помилування.

Раніше DT.UA проаналізувало останні заяви української льотчиці, незаконно засудженої в РФ. Висновок, який можна зробити - схоже на те, що скоро в Україні з'явиться впливовий політик нової генерації. Читайте про те, що збирається робити Савченко в Україні у нашому матеріалі.