Садовий не виключає зняття своєї кандидатури на користь іншого кандидата

28 лютого 10:38

Раніше політик категорично відкидав такий розвиток подій.

 

Кандидат в президенти та лідер парії "Самопоміч" Андрій Садовий не виключає об'єднання з іншим кандидатом та зняття своєї кандидатури на його користь. За його словами, вирішальними у цьому рішенні будуть дані соціологічних досліджень. Про це політик заявив у четвер в своєму Facebook.

"Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі. Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Показники, на які будемо звертати увагу - рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві", - написав міський голова Львова.

Він додав, що переконаний, що єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти.

"Журналістські розслідування показують нам лише вершинку корупційного айсбергу. Реальність значно страшніша і змінити її ми повинні!", - додав він.

У свою чергу лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко повідомив, що планує провести у четвер зустріч з Андрієм Садовим.

"Настав час - єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За пару годин зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне", - зазначив Гриценко.

Зазначимо, що до 8 березня кандидати в президенти можуть відкликати свою кандидатуру на виборах президента 31 березня.

За даними опитування Центру "Соціальний моніторинг" і Українського інституту соціальних досліджень ім. А. Яременко кандидат у президенти України, лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко може вийти в лідери у першому турі виборів у разі підтримки його кандидатури лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим.

Раніше лідер партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий дав зрозуміти, що не має наміру об'єднуватися з іншими демократичними силами для участі в президентських виборах, але допускає можливість такого об'єднання для участі в парламентських.

Президентська кампанія в Україні офіційно стартувала 31 грудня 2018 року. Вибори глави держави призначено на 31 березня. DT.UA зібрало повний перелік усіх кандидатів на пост президента та коротку інформацію про них.