Саакашвілі впевнений, що дні авторитарного правління у Росії полічені

23 листопада 08:45

Президент Грузії Михайло Саакашвілі переконаний, що бурхливий розвиток Грузії - це «найстрашніший сценарій для Росії». Про це він заявив на засіданні уряду у Кутаїсі, повідомляють грузинські ЗМІ.

 

«Ви бачили вчора, як обсвистали Путіна. Це початок кінця для авторитарного правління у Росії. Я впевнений, що у них дні полічені», - заявив грузинський лідер, коментуючи інцидент у московському спорткомплексі «Олімпійський».

М.Саакашвілі також зазначив, що Грузія у найближчі три-п'ять років «стане новим Сінгапуром, новим Гонконгом, новим туристичним та економічним центром регіону».

Він також висловив думку, що Російська православна церква хоче відновити СРСР: «Російська церква оголосила хрестовий похід для відновлення Радянського Союзу. Вони відкрито кажуть, що хочуть припинити незалежність Грузії. І тут розмова йде не тільки про те, що вони хочуть підвісити лідерів Грузії за якусь частину тіла».

«Я сам із великим задоволенням готовий віддати будь-яку частину свого тіла для того, щоб вони повернули хоча б частину наших територій», - додав М.Саакашвілі.

Як повідомлялося, у неділю, 20 листопада, голова російського уряду Володимир Путін відвідав спорткомплекс «Олімпійський», де у рамках турніру з боїв без правил проходив поєдинок знаменитого бійця Федора Ємельяненка з американцем Джеффом Монсоном. Коли після перемоги росіянина В.Путін піднявся на ринг, щоб виголосити вітальну промову, із трибун пролунали несхвальний гул і свист.

Пізніше прес-секретар прем'єра Дмитро Пєсков прокоментував інцидент з обсвистанням, заявивши, що «угугукання» уболівальників адресувалося спортсмену, що програв бій. Зазначимо, що після інциденту в «Олімпійському» В.Путін вирішив не приїжджати на антинаркотичну акцію «Пацани, вам це не треба», яка пройшла у цьому ж спорткомплексі.