Регіонали заявили, що ще встигнуть скасувати собі пільги до 2017 року

05 червня 09:20

Проваливши скасування пільг для депутатів, регіонали знову пообіцяли їх урізати. Андрій Пінчук заявив, що закон ще встигнуть прийняти до 2017 року.

 

У Партії регіонів запевнили, що Верховна Рада поточного скликання (повноваження якої закінчується в 2017 році) обов'язково прийме закон про скасування пільг і привілеїв для президента, прем'єра і депутатів.

"Ми повністю підтримуємо, що потрібно розібратися з пільгами, їх зменшувати - однозначно", - заявив в ефірі 5 каналу народний депутат від Партії регіонів Андрій Пінчук після того, як 4 червня парламент відхилив законопроект про скасування необґрунтованих пільг і привілеїв.

Як пояснив Пінчук, це повинен бути законопроект, який підтримали б представники усіх п'яти фракцій.

"І ось такий закон ми повинні розробити. Я думаю, після сьогоднішнього (4 червня - прим. ред.) голосування, ми ж теж піднімаємо ці питання, воно буде прийнято цим скликанням однозначно", - заявив Пінчук, цитують "Коментарі".

Нагадаємо, 4 червня народні депутати не прийняли закон №2221, що скасовує необґрунтовані пільги і привілеї для осіб, уповноважених на виконання функцій держави. У першому читанні його підтримали лише 203 нардепи. Як зазначив автор законопроекту, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, цей документ був узгоджений з усіма опозиційними фракціями. !zn

Читайте також:

Рада відмовилася урізати пільги президента і депутатів

На пільги чорнобильцям з бюджету виділено 8 разів менше коштів, ніж передбачено законом

Для Януковича за бюджетні гроші замовили квіти майже на 1 млн грн

Один депутат обходиться бюджету в 2039 гривень на день