Разумков склав повноваження лідера "Слуги народу"

10 листопада 13:14

І поставив завдання для свого наступника.

 

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков склав повноваження лідера політсили – з'їзд партії "Слуга народу" в неділю, 10 листопада, задовольнив його заяву.

"Ми з колін створювали партійні штаби і регіональні команди, багато з яких вперше прийшли в політику, але ми отримали результат. Це 72% підтримки президента на виборах, і ми пам'ятаємо парламентські вибори. Це результат, якого не було не тільки у нас, але і в Європейському Союзі. Це, зокрема, заслуга партії", - цитує мова Разумкова LB.ua.

Спікер парламенту подякував членам фракції "Слуга народу" за продуктивну роботу в Раді, і додав, що розраховує на хороший результат партії на майбутніх місцевих виборах.

"Ми показали ще один рекорд - за нашу роботу ми розглянули 272 законопроекту і прийняли з них - 77. Я часто повторюю: такого раніше не було... І це створює передумови для повторення результату на місцевих виборах", - вважає він.

Для цього, на думку Разумкова, "необхідно створити партійну структуру" і саме це буде головним завданням нового керівництва партії.

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" сьогодні проводить свій другий з'їзд. Очікується, що новим головою політсили оберуть до цього першого заступника глави фракції Олександра Корнієнка.