Призначено керівництво всіх структурних підрозділів Антикорупційної прокуратури

23 грудня 16:52

В даний час проходить конкурс на заміщення вакантних посад рядових прокурорів.

 

На поточний момент призначені всі керівники структурних підрозділів Спеціальної антикорупційної прокуратури, повідомив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко.

"То є повністю всі управління, відділи та структурні відділення мають керівників", - підкреслив Куценко.

Також у Антикорупційної прокуратурі проходить проходить конкурс на заміщення вакантних посад рядових прокурорів. Заявки можна подати до неділі включно.

Читайте також: Україна лише частково виконала антикорупційні рекомендації Ради Європи

У зв'язку з вимогами західних партнерів в Україні зайнялися створенням правоохоронних органів, метою яких є боротьба з топ-корупцією: Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

30 листопада антикорупційним прокурором був призначений Назар Холодницький. Згодом він повідомив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура почне роботу в повному обсязі після повного формування штату співробітників. Заступником Холодницкого став Володимир Кривенко. Варто відзначити, що кандидатуру Кривенко на цю посаду також рекомендувала конкурсна комісія з відбору кандидатів.

Рядові співробітники Антикорупційної прокуратури будуть отримувати з урахуванням різних надбавок близько 50 тисяч гривень в місяць. У керівників зарплата визначена в розмірі близько 60 тисяч гривень, у начальників управлінь – 65 тисяч. Глава відомства буде отримувати 80 тисяч гривень.