Президент продовжив Москалю термін перебування на держслужбі до 2019 року

08 жовтня 16:17

Москаль залишається на нинішній посаді як мінімум до завершення повноважень президента України, зазначили в прес-службі.

 

Президент України Петро Порошенко погодив голові Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю, якому в грудні виповниться 65 років, термін перебування на державній службі до 7 червня 2019 року, повідомляє прес-служба Москаля.

Відповідний документ президент підписав 1 жовтня 2015 року.

"Ні про вихід на пенсію, ні про переведення на іншу роботу не може бути й мови, Геннадій Москаль залишається на теперішній посаді й виконуватиме свої функції як мінімум до завершення повноважень президента України.", - відзначили в прес-службі.

Згідно з українським законодавством, граничний вік перебування на державній службі становить 65 років. Проте особи, що досягли його, можуть залишитися на посаді, якщо таке рішення прийняте керівником відповідного державного органу.

Офіційний сайт Геннадія Москаля

Геннадій Москаль був призначений головою Закарпатської ОДА, після подій 11 липня в Мукачевому, де сталася перестрілка між членами "Правого сектора", людей, близьких до народного депутата від групи "Воля народу" Михайла Ланьо, а також місцевих міліціонерів. Варто відзначити, що з червня 2001 року по вересень 2002 року Москаль вже був губернатором Закарпатської області.