Президент представив жителям Дніпра нового голову ОДА

14 вересня 12:39

Раніше Кабмін підтримав призначення Олександра Бондаренка головою Дніпропетровської ОДА.

 

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 14 вересня, представив жителям Дніпра нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Бондаренка. Зеленський заявив про те, що новий губернатор повинен проявити себе і показати результат до нового року.

У свою чергу, Бондаренко пообіцяв працювати ефективно.

"Я розумію, що роботи та пріоритетів багато: це і новий сучасний аеропорт, і дорога, і інфраструктурні проекти, і поліпшення екологічного стану області. Головне - щоб наші дії та амбіції робили кращим життя жителів області. Адміністрація працюватиме ефективно і на результат", - цитує Бондаренка пресслужба президента.

Згідно з декларацією Бондаренка за минулий рік, він зареєстрований в Харкові, мешкає і володіє бізнесом у Києві. Є членом правління громадської організації "Асоціація випускників Києво-Могилянської академії". Директор компаній: "Лок Сток", "Сталі Бізнес Системи", "Бі енд Бі Фудз", "Філд Маркетинг". Його дружина – громадянка Росії.

Кабінет міністрів на засіданні в п'ятницю підтримав проєкт указу глави держави Володимира Зеленського про призначення Олександра Бондаренка головою Дніпропетровської облдержадміністрації. Після звільнення попереднього керівника Дніпропетровщини Валентина Резніченка, тимчасово виконував обов'язки Дмитро Батура.