Порошенко обговорив з екс-мером Нью-Йорка шляхи подолання російської агресії

22 листопада 10:44

Президент також поінформував співрозмовника про хід реформ в Україні.

 

Президент Петро Порошенко провів у Києві зустріч з колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, повідомляє прес-служба глави держави.

Наголошується, що Порошенко подякував Джуліані за підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України. Під час зустрічі співрозмовники обговорили шляхи подолання агресії РФ проти України.

Президент також відзначив особливу важливість співпраці України і США у сфері кібербезпеки. Він також поінформував співрозмовника про хід реформ у країні.

У свою чергу, Джуліані зазначив, що з часу його останнього візиту у 2004 році в Україні і в Києві відбулися вражаючі зміни.

Як повідомляло раніше видання Los Angeles Times, представники спецслужб США закликають президента Дональда Трампа схвалити продаж американського озброєння на 50 мільйонів доларів Україні, яка вже кілька років протистоїть агресії Росії. Чиновники із Конгресу і Держдепартаменту розповіли про те, що в понеділок ідея про продаж зброї Україні отримала значну підтримку у Раді національної безпеки США.