Порошенко готовий прийняти відставку Саакашвілі

07 листопада 15:10

У президента пообіцяли проаналізувати "справжні підстави" звільнення Саакашвілі.

 

Президент України Петро Порошенко підпише указ про звільнення Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації, якщо Кабінет міністрів направить президенту відповідне подання.

"Якщо Кабінет міністрів України внесе подання, президент України підпише відставку М. Саакашвілі. При цьому будуть проаналізовані справжні підстави для його звільнення", - цитує "Інтерфакс-Україна" коментар прес-служби президента України у зв'язку з рішенням Міхеїла Саакашвілі піти у відставку.

В свою чергу, прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила "Українській правді", що Михеїл Саакашвілі вже подав всі необхідні для власної відставки документи.

Читайте також: Саакашвілі заробив 38 тисяч гривень у 2015 році

Нагадаємо, у понеділок, 7 листопада, Міхеїл Саакашвілі оголосив, що прийняв рішення піти у відставку з посади глави Одеської обласної державної адміністрації.

Говорячи про причини свого рішення, Саакашвілі виступив з критикою президента України Петра Порошенка. Так, за його словами, київська влада вже шість місяців не призначає трьох з чотирьох його заступників, а також "торгує" посадами голів місцевих районних адміністрацій.

Саакашвілі також звинуватив Порошенка в тому, що той підтримує в Одеській області два корупційних клани.