Пресслужба Зеленського переплутала країни під час офіційного візиту президента

17 жовтня 12:47

Автору помилки вирішили подарувати географічний атлас.

 

Пресслужба президента України Володимира Зеленського переплутала країни під час висвітлення візиту глави держави до Риги та у дописах на Facebook заявила про візит до Литви замість Латвії.

"Офіційний візит Володимира Зеленського до Республіки Литва – найкращі кадри," - зазначалось в підсумковому дописі після низки новин про перемовини із президентом Латвії, а також із латвійськими прапорами на фото.

Згодом пост виправили, однак аби приховати історію змін пізніше його видалили взагалі, та опублікували аж після 22:30.

Щоправда наступного дня Офісу президента таки довелось визнати помилку.

"Учора в дописі на акаунті Офіс Президента України у соцмережах було допущено помилку в написанні назви країни, до якої Глава держави здійснював офіційний візит. Помилку одразу ж виправили. Просимо вибачення у читачів аканту", - заявив зам глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

Він також додав, що фахівець з роботи у соцмережах, який припустився помилки, буде покараний у вигляді стягнення та "отримає географічний атлас у подарунок".

Читайте також: Прес-служба Зеленського в офіційному повідомленні переплутала стать прем'єра Індії

Нагадаємо, 16 жовтня президент України перебував із офіційним візитом в Латвійській Республіці, де провів зустріч із президентом Латвії Егілсом Левітсом та прем'єр-міністром Кріш'янісом Каріньшем, а також зустрівся із представниками української громади.