Перша леді України залишила побажання своїй наступниці

16 травня 21:22

В інтерв'ю перша леді України дала кілька порад наступниці з власного досвіду.

 

Перша леді України Марина Порошенко, яка разом з чоловіком покидає свій "пост", поділилася в інтерв'ю НВ своїми роздумами про те, що повинна робити жінка, яка перебуває поруч з першою особою держави, розповіла, з ким дружила і чим займалася.

Марина Порошенко побажала своїй наступниці Олені Зеленській робити те, до чого спонукає душа.

"Я хочу побажати, щоб вона (Зеленська - ред.) не прислухалася до порад якихось політтехнологів або протоколістів, а робила те, до чого спонукає душа", - побажала Порошенко наступниці.

За словами Марини Порошенко, перша леді повинна відчувати причетність до свого проекту, щоб досягти результату.

"Коли вона бачить, що не може чогось не робити, тільки з такими емоціями і з таким внутрішнім відчуттям свого зіткнення з якимсь проектом можна домогтися гарних результатів", - додала перша леді.

Про себе вона сказала, що та планка, яку вона сама собі ставила, була дуже високою, і це допомагало досягати поставлених цілей.

Марина Порошенко також назвала результат виборів президента в 2019 році передбачуваним.

Олена Зеленська, дружина новообраного президента України Володимира Зеленського, купила в Криму у колишнього народного депутата і олігарха Олександра Буряка квартиру менше, ніж за половину ринкової вартості, передає Reuters. Зеленська купила пентхауз в квітні 2013 році.

Зазначено, що трикімнатну квартиру дружина президента придбала в житловому комплексі "Імператор" в Лівадії по сусідству з Лівадійським палацом на узбережжі Чорного моря.