Перед концертом для Тимошенко біля СІЗО почали ремонт дороги

25 листопада 10:19

Міліція перекрила дорогу біля Лук'янівського СІЗО, в якому перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, через ремонт дорожнього покриття на вулиці Дегтярівській.

 

Від учора ділянку дороги на вулиці Дегтярівській у Києві перекрито під виглядом ремонтних робіт. Ремонт дороги захопив проміжок території, яка саме примикає до Лук'янівського СІЗО.

Ремонтні роботи проводяться на двох ділянках площею по 1 кв. м кожна біля каналізаційних люків, а дороги перекрито на півкілометра (у проміжку від вулиці Довнар-Заполького і до вулиці Бердичівської - 480 м).

На питання журналіста про причини такого перекриття дороги для ремонтних робіт, один з міліціонерів, які охороняють ділянку, відповів: «Нам сказали приїхати перекрити, ми і приїхали».

Окрім того, перекрито проміжок дороги уздовж трамвайних ліній, що значно ускладнює рух маршрутного і особистого автотранспорту.

Нагадаємо, у день народження екс-прем'єра Ю.Тимошенко біля Лук'янівського СІЗО висловила бажання виступити низка зірок української естради. 27 листопада Ю.Тимошенко виповниться 51 рік