Партію "Слуга народу" очолив радник Зеленського Разумков

27 травня 11:21

 

Партію "Слуга народу" очолив радник президента України Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков. Про це він заявив на прес-конференції в понеділок, 27 травня.

"Були зміни в керівництві партії. Іван Баканов пішов на державну службу і не може очолювати силу і партія довірила виконувати цю роль мені", - заявив новий глава партії" Слуга народу "Дмитро Разумков.

Він заявив, що ті зміни, на які надіялась команда президента Зеленського, на разі не можуть реалізуватись через позицію Верховної Ради.

При цьому він додав, що додатково про виборчі списки та принципи партії, з якими вона піде на вибори, ще будуть додатково повідомлені після з'їзду політ сили.

"Людина високоморальна, з глибокими принципами, з можливістю чути суспільно. Також це має бути людина успішною в своїй сфері. Це має бути командна людина, яка буде працювати на народ", - заявив Разумков про майбутніх членів партії.

При цьому він додав, що для команди не важливо, хто буде в першій п'ятірці, оскільки ставку будуть робити на ефективність людини поза політикою.