Новопризначений керівник Черкаської ОДА має нерухомість в Росії — ЗМІ

31 липня 17:53

А ще він є співвласником земельної ділянки у РФ.

 

Новопризначений голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Шевченко, якого президент Володимир Зеленський особисто представив на нараді в Черкасах у середу, 31 липня, має нерухомість в Росії та компанію в Італії, пише BBC Україна.

Як зазначає видання, 46-річний бізнесмен Ігор Шевченко закінчив Одеську юридичну академію за спеціальністю "правознавство" та багато років працював у сфері вантажних перевезень. Зокрема до останнього часу, судячи з його декларації, він мав активи у Росії та Італії.

Так, у 2017 році він придбав у Росії квартиру, а також став співвласником нежитлового приміщення і земельної ділянки в РФ. Ними він володіє спільно із російськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим. Обоє бізнесменів ведуть діяльність у П'ятигорську, Ставропольського краю Росії.

Андрій Лунєв, за інформацією з відкритих джерел, займається управлінням житловими та нежитловими приміщеннями, а також готелями. Михайло Арзіманов керує орендованим майном, а також значиться як індивідуальний підприємець з виробництва хутряних виробів.

В італійському місті Реміні голова Черкаської ОДА має компанію Hermes - Shevchenko Igor, яка займається міжнародними перевезеннями. Також в Італії живе його падчерка, де вже здобула середню освіту та навчається зараз в університеті Болоньї.

Нагадаємо, 26 червня Кабінет міністрів погодив призначення головами восьми обласних державних адміністрацій кандидатів, запропонованих президентом Володимиром Зеленським. Йдеться про Донецьку, Закарпатську, Київську, Луганську, Львівську, Одеську, Херсонську і Черкаську області.