Кононенко отруївся ртуттю – ЗМІ

27 сiчня 20:30

Парламентаря від БПП могли навмисно отруїти.

 

У народного депутата від фракції БПП Ігоря Кононенко лікарі виявили отруєння ртуттю, її вміст у крові перевищено в 50 разів, повідомила у статті "Консервація" шеф-редактор інтернет-видання "Лівий Берег" Соня Кошкіна.

"За інформацією джерел, отруєння не сталося одномоментно – ртуть накопичувалася в організмі деякий час. З чого напрошується висновок: це не був замахом на вбивство, швидше спробою залякати, вивести з ладу на півроку і більше. Враховуючи, що Кононенко є правою рукою Президента навіть не стільки політичних, скільки в делікатних навколобізнесових справах, логічно припустити: можливо, "привіт" передали не самому Ігорю Віталійовичу, але цілому Петру Олексійовичу", - написала Кошкіна у своїй статтті.

За інформацією журналіста, Кононенко сьогодні зайнятий лікуванням і не вникає в парламентські справи, тож не годиться на роль керівника фракції БПП.

Інформацію про отруєння Кононенка підтвердив народний депутат від БПП Олексій Гончаренко.

Біглий народний депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко заявив, що корупцією від імені президента України Петра Порошенка займається його "права рука" - народний депутат Ігор Кононенко.