На Саакашвілі наклали штраф за невиконання судового рішення

20 грудня 12:20

Житель Одеської області подав позов до суду ще в 2014 році, коли губернатором був Ігор Палиця.

 

Одеський окружний адміністративний суд наклав штраф на голову Одеської обласної державної адміністрації в розмірі 680 гривень через ігнорування виконавчого документа і законних вимог державного виконавця, повідомляє Думська.

Житель Одеської області подав позов до суду ще в 2014 році, коли губернатором був Ігор Палиця, після того, як йому відмовили в особистому прийомі губернатора. 26 червня 2015 суд зобов'язав голову ОДА організувати особистий прийом громадянина.

У зв'язку з тим, що на момент винесення судового рішення ОДА вже очолював Михайло Саакашвілі, його команда подала апеляцію, але суд залишив рішення без змін.

Особистий прийом жителя Одеської області з Саакашвілі так і не відбувся. В результаті судовий виконавець, почекавши встановлений законом термін, наклав на Саакашвілі штраф.

Храбро

Храбро

Читайте також: Відео сварки Саакашвілі з Аваковим показало безпорадність Порошенка – Rzeczpospolita

30 травня президент України Петро Порошенко в Одесі представив Міхеіла Саакашвілі як нового голову Одеської обласної адміністрації. Тоді ж стало відомо, що указом президента Саакашвілі отримав громадянство України.