Москаль покаже Україну фотографії вілли Ющенко в Чикаго

21 вересня 06:49

Депутат від НУНС Геннадій Москаль найближчим часом покаже фотографії з придбаною екс-президентом Віктором Ющенком віллою у Чикаго.

 

Г. Москаль заявив, що сім'я Віктора Ющенка придбала віллу поблизу Чикаго, а сам екс-президент отримав документи, що дають дозвіл на проживання в США.

Також Г. Москаль заявив, що йому вишлють фотографії вілли, які він готовий надати журналістам, пише газета «Сегодня».

Нагадаємо, вчора Г. Москаль заявив, що В. Ющенко подав документи на проживання в США.

«За достовірною інформацією, яку я отримав від української діаспори в США, колишній президент України Віктор Ющенко, який нещодавно перебував в Америці, подав документи для отримання посвідки на проживання в США. Подальша мета цього кроку - отримання громадянства цієї країни», - заявив Г. Москаль.

Водночас прес-секретар В. Ющенка Ірина Ванникова спростувала цю інформацію.

«Одягли вишиванки на свої брудні тіла і брешуть. Це висловлювання дуже пасує до Г. Москаля - яскравого представника псевдодемократів», - зазначила вона.

І. Ванникова вважає, що В. Ющенко, як справжній демократ і патріот, є загрозою для таких «псевдодемократів», тому й з'являються подібні повідомлення.

І. Ванникова розповіла, що екс-президент наразі дійсно перебуває в США на запрошення екс-президента США Білла Клінтона. Він бере участь у щорічних заходах «Глобальна ініціатива Клінтона (CGI)» у Нью-Йорку.

19 вересня В. Ющенко отримав від інституту політики Сенатора Доула (м. Лоуренс, Канзас, США) нагороду Dole Leadership Prize, яка щорічно присуджується особі або групі, чиє служіння державі надихає інших.