Мороз відмовився від участі у президентських виборах

27 березня 18:42

Політик просить більше не вважати його кандидатом.

 

Екс-голова Верховної Ради, кандидат у президенти від Соціалістичної партії Олександр Мороз просить не вважати його більше претендентом на крісло президента. Як повідомляється на сторінці політика в Facebook, таке рішення було прийнято через висновок про підготовку "безцеремонної фальсифікації виборів".

"Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів. Нинішня кампанія змістом означає псевдодемократичне прикриття боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів. Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії", - йдеться у заяві.

Зазначимо, що кандидатуру на виборах президента можна було зняти до 7 березня включно. Таке рішення прийняли Андрій Садовий, Сергій Кривоніс, Дмитро Гнап, Євген Мураєв та Дмитро Добродомов.

16 березня кандидат в президенти Сергій Тарута оголосив про підтримку іншого кандидата Юлії Тимошенко на майбутніх виборах. Тимошенко і Тарута підписали меморандум про співпрацю.

Вибори президента України відбудуться цього тижня, 31 березня. Свої кандидатури для участі у виборах висунули 39 кандидатів.

Детальніше про майбутні вибори та електоральну поведінку українців читайте в матеріалі Сергія Рахманіна "Отрута від усього" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".