Міністр оборони втягує армію у політичний конфлікт

13 грудня 15:26

Протягом останніх двох діб у Міноборони проводили навчання щодо забезпечення харчуванням мітингувальників, яких масово звозять до Києва на провладний мітинг. Співробітники відомства протестують, посилаючись на заяву міністра щодо невтручання армії у політику.

 

ZN.UA отримало з джерел у центральному апараті Міністерства оборони достовірну інформацію про втягування армійських підрозділів у політичний конфлікт.

Зокрема прямо зараз на 30-й автобазі Міноборони за усною вказівкою міністра оборони Павла Лебедєва проводять інвентаризацію військового майна (польові кухні, транспортні засоби тощо) з метою негайного передання його в оренду підприємству "Укпромакорд" - компанії, яка до сьогоднішнього дня забезпечувала харчуванням військовослужбовців Збройних Сил.

ТАКОЖ: Влада з допомогою армії готує на вихідні альтернативний 200-тисячний мітинг

Протягом останніх двох діб у підрозділах логістики Міноборони, за вказівкою міністра, проводили навчання щодо забезпечення харчуванням мітингувальників, яких зараз масово звозять до Києва на підтримку президента і Партії регіонів. До навчань залучають військовослужбовців і цивільних працівників Збройних Сил.

Люди протестують, посилаючись на публічну заяву міністра щодо невтручання армії в політику, але їх змушують виконувати поставлені міністром завдання під загрозою звільнення і покарання. !zn

Читайте також:

Готують силове захоплення Євромайдану і арешт всіх лідерів опозиції, - Луценко і Тягнибок

Регіонали вирішили провести свій мітинг за 200 метрів від Євромайдану - на Європейській площі

Луценко анонсував нову грандіозну акцію протесту у вихідні