"Ми це зробили": Зеленський відреагував на дані екзит-полів

21 квiтня 20:18

Він пообіцяв не підвести нікого.

 

Володимир Зеленський після публікації даних екзит-полів, згідно з якими він набирає 73% голосі, подякував своїм близьким та виборцям за перемогу.

"Ми зробили це разом. Зараз не буде ніякого пафосу. Моїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили. Дякую своїй дружині. Якби вона раніше почула все, що про мене говорили, вона б за мене не виходила", - сказав Зеленський відразу після оголошення даних соцопитувань.

"Спасибі всім українцям, які мене підтримали. Спасибі всім українцям, які зробили інший вибір. Спасибі всім українцям, де б ви зараз не знаходилися. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас всіх", - продовжив він.

"Поки я ще офіційно не президент, хочу сказати усім країнам пострадянського союзу – подивіться на нас, усе можливо", - додав Зеленський.

Запитань на першому післяекзитпольному брифінгу не було і Зеленський пішов зі сцени.

Читайте також: Порушення на виборах: поліція відкрила 12 кримінальних справ

Згідно з попередніми даними Національного екзит-полу станом на 18:00 в другому турі виборів президента Володимир Зеленський набрав 73,2%, а Петро Порошенко 25,3%.

За даними спільного екзит-полу компаній Kantar TNS і Info Sapiens, який провели на замовлення телеканалу "1 + 1" у другому турі Володимир Зеленський набирає 72,7% голосів, Петро Порошенко - 27,3% голосів.

Результати екзит-полу телеканалу "112-Україна" свідчать про те, що Володимир Зеленський отримав 73,7% голосів виборців, а Петро Порошенко - 26,3%.