Лікарню Тимошенко оточив "Беркут"

22 сiчня 12:21

Головний лікар харківської лікарні пообіцяв пустити до Юлії Тимошенко її адвоката, але зараз ЦКЛ оточив "Беркут", заявили в "Батьківщині".

 

Харківську Центральну клінічну лікарню №5, де знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко, оточили бійці спецпідрозділу "Беркут".

Про це з місця подій повідомив народний депутат Олег Медуниця, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Медуниці, вранці 22 січня він та інші народні депутати зустрілися з головним лікарем, який пообіцяв, що о 12:00 до Юлії Тимошенко пустять її захисника Сергія Власенка.

"Але після цього на територію лікарні приїхав цілий автобус співробітників спецпідрозділу "Беркут", які зайшли з чорного ходу і піднялися на поверх, де знаходиться Юлія Тимошенко", - сказав народний депутат.

Медуниця зазначив, що головлікар не зміг відповісти на питання, хто викликав "Беркут" і що вони роблять на території лікарні.

Нагадаємо, 18 січня генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив про висунення Юлії Тимошенко "повідомлення про підозру" у вбивстві депутата Євгена Щербаня. За статтею, що інкримінується підозрюваній, їй загрожує довічне ув'язнення.

Генпрокуратура заявила, що має намір почати допити Тимошенко в цій справі вже з 24 січня. !zn

Читайте також:

Регіонали хочуть судити Тимошенко в прямому ефірі

Генпрокуратура приступить до допитів Тимошенко в справі Щербаня до кінця тижня

Дочка Тимошенко попросила Януковича не вбивати її маму

Власенко стверджує, що його заарештують через три тижні