Король і наслідний принц Саудівської Аравії привітали Зеленського з Днем незалежності України

23 серпня 11:04

Українці відзначають День незалежності 24 серпня.

 

Король Саудівської Аравії Салман ібн Абдул-Азіз аль-Сауд і наслідний принц Мухаммед бін Салман привітали президента Володимира Зеленського з Днем незалежності України, передає державне телебачення.

"Хранитель двох святих мечетей і наслідний принц вітають Президента України з річницею незалежності своєї країни", - йдеться в повідомленні, опублікованому в Twitter.

Українці відзначають День незалежності держави 24 серпня, а напередодні цього свята в Україні відзначають День державного прапора. В Офісі президента Володимира Зеленського узгодили план проведення заходів до річниці Незалежності України. Святкування розпочнеться о 9:30 з ушанування пам'яті героїв, які віддали життя за свободу та незалежність країни. На завершення усіх урочистостей відбудеться святкова хода. Після цього об 11:00 розпочнеться Марш захисників України за участі ветеранів.

18 серпня у Києві пройшла перша репетиція Маршу захисників, у якому візьмуть участь члени сімей загиблих у війні на сході країни, члени сімей героїв Небесної Сотні, ветерани та духовенство.

Як раніше повідомлялося, військового параду цьогоріч на День Незалежності не буде.