Корчинського оголошено у міжнародний розшук

15 грудня 10:47

Україна оголосила в міжнародний розшук лідера "Братства". Разом з тим, на сайті Інтерполу прізвище Корчинського виявити не вдалося.

 

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський оголошений в міжнародний розшук. Про це повідомила прес-служба МВС. "Василь Паскал, начальник Департаменту карного розшуку також повідомив про оголошення в міждержавний розшук Дмитра Корчинського", - йдеться в повідомленні.

"Я впевнений, що найближчим часом місцезнаходження цієї особи буде встановлено і будуть вжиті відповідні заходи. Також у нас є інформація, що окремі члени організації Корчинського - це 15 осіб, проживали у нього в офісі, він використовував цих осіб під час проведення найбільш радикально налаштованих акцій,- зазначив керівник карного розшуку", - цитує прес-служба Паскала.

Разом з тим, на сайті Інтерполу прізвище Корчинського виявити не вдалося.

Нагадаємо, раніше начальник Головного слідчого управління МВС України Микола Чинчин повідомляв, що Корчинський, який підозрюється в організації масових заворушень 1 грудня на Банковій, знаходиться за кордоном. При цьому він не уточнив, де саме знаходиться лідер "Братства", зазначивши, що проводяться оперативні заходи, спрямовані на його затримання.

Як повідомлялося, 1 грудня у Києві сталися зіткнення провокаторів у масках з правоохоронцями на вулиці Банковій біля адміністрації президента. Люди в масках привезли на Банкову грейдер і намагалися прорватися через кордон міліції, який забезпечував охорону.

Опозиціонери і очевидці стверджують, що зіткнення були спровоковані. Міліція одразу заявила, що на місці подій був Корчинський. !zn

Читайте також:

МВС: Лідер "Братства" Корчинський знаходиться за кордоном

Дмитро Корчинський оголошений в розшук за організацію заворушень на Банковій

МВС запідозрило Корчинського в провокаціях на Банковій

Корчинський: Януковича зрадить його ж оточення