Колишнього радника Януковича призначено представником Порошенка у Кабміні

18 липня 13:00

Олександр Данилюк раніше очолював Координаційний центр з упровадження економічних реформ.

 

Петро Порошенко призначив Олександра Данилюка представником президента України у Кабінеті міністрів. Відповідний Указ № 598/2014 опубліковано на сайті президента.

"Призначити Данилюка Олександра Олександровича представником президента України у Кабінеті Міністрів України", - йдеться в документі.

Відзначимо, що раніше Данилюк був радником Януковича, і з вересня 2010 року очолював Координаційний центр з упровадження економічних реформ, напрацювання якого озвучувала представник Януковича в Кабміні Ірина Акімова. Координаційний центр безпосередньо перебував під патронатом глави АП Сергія Льовочкіна. Далеко не всі проекти змін, напрацьовані інтелектуалами під керівництвом Данилюка, були затребувані Януковичем та Азаровим. Не виключено, що портфель нереалізованих реформ буде передано нинішньому голові держави.

Данилюк розглядався Петром Порошенком на посаду заступника голови АП, покликаного займатися реформами, однак це місце було віддано Гендиректору "Microsoft Україна" Дмитру Шимківу.

Зазначимо, що це вже друге призначення президента чиновників-однофамільців, при якому виникає плутанина, що вводить громадськість в оману.

Раніше Порошенко призначив заступника Валентина Наливайченка Василя Грицака керівником Антитерористичного центру при СБУ, якого багато плутали з покровителем ЄДАПСу регіоналом Василем Грицаком.

Призначений ж Петром Порошенком представник президента України в Кабінеті міністрів Олександр Данилюк є тезкою лідера "Спільної справи", радника міністра оборони Олександра Данилюка. !zn

Читайте також:

Порошенко звільнив керівника Антитерористичного центру СБУ, призначив Василя Грицака

Радник Януковича виявився не тим Данилюком

Порошенко представив екс-керівника "Майкрософт-Україна" в якості заступника глави АП