Колишні кандидати від БПП фінансували ОПЗЖ Медведчука – Слідство.Інфо

10 грудня 00:39

Журналісти знайшли серед донорів партії кума Путіна тих, кому так і не вдалося стати депутатами від партії п'ятого президента України.

 

Два кандидата, які безуспішно балотувалися на місцевих виборах 2015 року в Запорізькій області як представники "Блоку Петра Порошенка", згодом стали фінансовими донорами проросійської "Опозиційної платформи – За життя", повідомляє "Слідство.Інфо".

У фінансовому звііті партії Віктора Медведчука, на який посилаються автори матеріалу, сказано, що на рахунки ОПЗЖ у 2019 році надійшли понад 3 млн гривень від колишніх кандидатів від БПП.

Олександр Томковид, який намагався стати депутатом Бердянської міськради, і Геннадій Іваньков, якому не вдалося обратися до Запорізької облради, пожертвували ОПЗЖ по 1,6 млн гривень.

Як повідомлялося, в грудні Харківську обласну організацію ОПЗЖ очолив колишній глава президентської адміністрації Петра Порошенка Ігор Райнін, обійшовши народного депутата Олександра Фельдмана. Будучи главою Харківської ОДА та Адміністрації президента, Райнин залишався депутатом обласної ради.