Кличко розповів про частоті своїх зустрічей з Порошенком

13 вересня 23:14

Столичний мер регулярно зустрічається з президентом.

 

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що підтримує робочі стосунки з президентом Петром Порошенком і регулярно зустрічається з ним для обговорення ключових питання життя столиці. За словами мера, він бачиться з главою держави щотижня.

"У мене робочі стосунки з президентом. Я щотижня зустрічаюсь, обговорюю ключові питання, що стосуються життєдіяльності та забезпечення життя нашого міста", - розповів мер Києва в коментарі "Українській правді" увечері в четвер, 13 вересня.

При цьому Кличко ухилився від прямої відповіді на питання, чи підтримуватиме він Порошенка не майбутніх президентських виборах.

"А президент Порошенко йде на президентські вибори? Я про це ще не знаю, якщо заява пана президента, якщо всі кандидати з'являться, я зможу висловити свою думку", - зазначив мер Києва.

Також Кличко пообіцяв не балотуватися в президенти в 2019 році.

Як пише Сергій Рахманін у своїй статті "Літо олігарха" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна", президент України Петро Порошенко вимагає у Кличка публічно висловити йому свою підтримку і відмовитися від висунення своєї кандидатури на майбутніх президентських виборах.

Раніше Віталій Кличко повідомив про плани повторно балотуватися в мери Києва.

У свою чергу, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що веде переговори з мером Києва Віталієм Кличком про спільну парламентської кампанії. Луценко пояснив, що збирається повернутися в політику за будь-якого результату майбутніх президентських виборів.

Як повідомлялося,більше третини виборців уже визначилися зі своїм кандидатом на пост президента України. Трійку лідерів рейтингу від Фонду "Демократичні ініціативи" очолили Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко та Петро Порошенко. Чергові вибори президента України повинні відбутися у березні 2019 року.

Чергові парламентські вибори повинні відбутися у жовтні 2019 року. За даними соціологічних опитувань, до Верховної Ради можуть пройти сім партій.