Ківалов пообіцяв продати "будиночок Гаррі Поттера"

02 вересня 00:55

За його словами, його особисті речі - це подарунки, які знаходяться в Будинку прийомів тимчасово, поки він робить ремонт у своїй квартирі.

 

Колишній депутат-регіонал Сергій Ківалов заявив, що Міжнародний гуманітарний університет вирішив продати Будинок прийомів, відомий під назвою "Будиночок Гаррі Поттера". Про це він заявив у коментарі "Громадському ТБ".

"Ви знаєте, це відомий факт, що "Будиночок Гаррі Поттера" належить і стоїть на балансі Міжнародного гуманітарного університету. Керівництво університету прийняло рішення продати цей будиночок, тому що дуже дорого утримувати його, є проблеми з теплоносіями. Виручені гроші від продажу будиночка підуть на будівництво школи в Одесі", - заявив Ківалов.

При цьому наявність картин з його зображенням депутат пов'язав з ремонтом у себе вдома, після закінчення якого він забере всі свої речі назад.

Читайте також: Головою Окружного адмінсуду Києва обраний соратник Ківалова

30 серпня активісти Автомайдану в Одесі зайняли резиденцію Ківалова, відому також як "замок Гаррі Поттера".

Активісти також нагадали, що великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є.

Як відомо, колишній "регіонал" Сергій Ківалов є одним з депутатів, які голосували за "диктаторські закони" 16 січня. У березні цього року Генпрокуратура відновила слідство проти Ківалова за показаннями тодішнього губернатора Одеської області Ігоря Палиці, який стверджує, що Ківалов причетний до сепаратизму.