Кабмін звільнив Супрун та ще двох заступників міністра з МОЗ

04 вересня 16:39

Окрім посади т.в.о. міністра Супрун була першим заступником голови відомства.

 

Кабінет міністрів України на засіданні 4 вересня звільнив Уляну Супрун, Павла Ковтонюка та Олександра Лінчевського із посад заступника міністра охорони здоров'я України. Про це вже колишня перша заступниця міністра повідомила у Facebook.

"Сьогодні Уряд своїм рішенням звільнив мене та моїх заступників Павла Ковтонюка та Олександра Лінчевського. Більше не виконую обов'язки Міністра охорони здоров'я України", - написала Супрун.

Вона зазначила, що її команді вдалось втілити вжиття відчутні зміни для мільйонів українців.

"Людина в центрі уваги системи охорони здоров'я, доступ до якісних та ефективних ліків й медичних послуг, повернення гідності до лікарів, медсестер та пацієнтів - це те, що було нашими головними цілями у щоденній роботі всі ці три роки. Але попереду ще більше, і ми в жодному разі не збираємося зупинятися", - додала вона.

Нагадаємо, що колишня керівниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун 29 серпня написала заяву про звільненняна ім'я нового прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Разом з нею заяви написали її заступники Павло Ковтонюк і Олександр Лінчевський.

На посаду заступниці міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун була призначена 12 липня 2016 року, а з 1 серпня 2016 року почала виконувати обов'язки міністерки охорони здоров'я України