Кабмін схвалив відставку Жебрівського

13 червня 12:14

Тепер президент має запропонувати нового кандидата на посаду голови Донецької ВГА.

 

Кабінет міністрів України схвалив відставку голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Рішення було прийнято на засіданні в середу, 13 червня.

Про своє бажання піти у відставку Павло Жебрівський заявив у понеділок, 11 червня. За словами чиновника, відповідне прохання він висловив під час зустрічі з президентом України Петром Порошенко в суботу, 9 червня.

Після відставки Жебрівського президент Петро Порошенко повинен внести кандидатуру нового голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, наказом президента Павла Жебрівського було призначено на посаду голови Донецької ВЦА 11 червня 2015 року. На цій посаді він змінив Олександра Кіхтенка.

Жебрівський народився 21 березня 1962 року в селі Немиринці Ружинського району Житомирської області. У 1989 році закінчив юридичний факультет Київського університету ім. Т.Шевченка. З початком російської агресії в Донбасі пройшов бойовий добровольчий шлях на Луганщині.

До призначення на посаду голови Донецької ВЦА працював у структурі Генеральної прокуратури України на посаді начальника управління з розслідування корупційних злочинів, вчинених службовими особами, які займають особливо відповідальне становище.