Кабмін призначив Верещук представницею у парламенті

04 вересня 16:27

Ірина Верещук представлятиме інтереси уряду у Верховній Раді.

 

Кабінет міністрів у середу призначив Ірину Верещук представницею уряду у Верховній Раді. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук зазначив, що співпраця Кабміну та Ради має бути максимально ефективною, повідомляють у департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату уряду.

"Ми хотіли би, щоб народні депутати були залучені до розробки політик, до напрацювання законопроєктів ще на етапі, коли вони зароджуються в уряді, і робимо зараз всі організаційні дії для цього. Ми уже погодили загальні принципи взаємодії між урядом і парламентом і думаю, що наша співпраця та робота будуть максимально ефективними", - заявив премьєр.

Ірина Верещук була заступницею голови Жовківської райдержадміністрації на Львівщині, міським головою міста Рава-Руська Жовківського району (2010-2015 рр.). З 2016 року – президентка "Міжнародного Центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

Кандидатка наук з держуправління, доцентка кафедри політичних наук, публічного управління та адміністрування факультету політології та права Національного педагогічного університету ім. Драгоманова, професорка кафедри загальної та прикладної психології Інституту екології економіки і права.

Зазначимо також, що на парламентських виборах Верещук балотувалася від президентської партії "Слуга народу" під №29. Є членом Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.