Кабмін погодив ще двох голів ОДА

09 жовтня 16:04

Можлива зміна глави КМДА в повідомленні не згадується.

 

Кабінет міністрів схвалив проекти указів президента України про призначення голів Одеської та Тернопільської обласних державних адміністрацій. Згідно з повідомленням прес-служби Кабміну, проекти указів президента про призначення керівників обласних і районних державних адміністрацій були затверджені на засіданні в середу.

Серед них - пропозиції про призначення на посаду голови Одеської ОДА Максима Куцого та голови Тернопільської ОДА - Ігоря Сопеля.

При цьому в первинному варіанті повідомлення також повідомлялося про схвалення Кабміном призначення головою Харківської ОДА Олексія Кучера, однак згодом згадка про нього видалили. Також не повідомлялося про погодження призначення Олександра Ткаченка головою Київської міської державної адміністрації.

Раніше повідомлялося, що Олексія Кучера можуть призначити на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації та офіційно представити на посаді вже 11 жовтня.

Олексій Кучер був обраний у Верховну Раду за 179 округу (Харківська область) від партії "Слуга народу". У парламенті очолює підкомітет з питань організації та діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету з питань правової політики. До обрання народним депутатом був адвокатом, зокрема, захищав сина Арсена Авакова у "справі рюкзаків".