Інтерпол шукає зятя Черновецького

26 квiтня 17:37

В'ячеслав Супруненко, зять київського мера, оголошений у міжнародний розшук по каналах Інтерполу за запитом Генпрокуратури. Про це повідомили в МВС України з посиланням на дані Робочого апарату Укрбюро Інтерполу.

 

За інформацією МВС, дані В. Супруненко внесені в оперативно-розшукові обліки Інтерполу категорії "червона картка ".
"Генеральний секретаріат Інтерполу на своєму сайті в розділі "червоні картки "повідомляє інформацію про розшукуваних осіб, публічне оголошення яких є виключно ініціативою країни-ініціатора розшуку. У цьому ж розділі є застереження, що кількість осіб, дані яких опубліковані на сайті для публічного доступу , значно менше реальної кількості осіб, які розшукуються Інтерполом з метою арешту і екстрадиції", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше перший заступник генпрокурора заявив, що стосовно голови фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького та В. Супруненка порушено кримінальну справу за розбій. Він також обіцяв, що зять мера Києва буде оголошений у міжнародний розшук.
Як повідомляв раніше голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, компанія «Новий регіон», яку пов'язують з В. Супруненком, стала найбільшим покупцем комунальних активів у період управління столицею Леонідом Черновецьким.