Гройсман підпише безвізові закони після їх аналізу ЄС

10 листопада 23:19

Спікер позитивно оцінив роботу парламенту у вівторок.

 

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман обіцяє підписати ухвалені парламентом "безвізові" закони після їх аналізу експертами з ЄС. Про це спікер написав на своїй сторінці в Facebook.

"Верховна Рада знову продемонструвала, що може консолідуватися для прийняття важливих для країни рішень. Сьогодні всі закони, які відкривають нам шлях до безвізового режиму були прийняті практично конституційною більшістю. Тексти законів будуть відправлені нашим партнерам з ЄС для аналізу на відповідність європейським директивам", − повідомив Гройсман.

Спікер пообіцяв підписати прийняті закони після їх схвалення в Євросоюзі.

"Як тільки це станеться, я їх одразу ж підпишу й направлю на підпис президенту. У разі, якщо у наших партнерів будуть зауваження, парламент зможе внести необхідні поправки в законопроекти", − підсумував голова Верховної Ради.

Верховна Рада знову продемонструвала, що може консолідуватися для прийняття важливих для майбутнього країни рішень. Сьог...

Posted by Volodymyr Groysman on 10 листопада 2015 р.

Нагадаємо, що 5 листопада Верховна Рада відклала ухвалення "безвізового" пакету законів на вівторок.

6 листопада Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про зниження рентних платежів для газових компаній до 29%.

10 листопада Рада знову провалила антидискримінаційну поправку до Трудового кодексу.